Teamfoto FK Projects zomer 2023
Boomverzorging Tuinaanneming Contacteer ons

Over FK Projects

FK Projects, voorheen bekend als Boomverzorging Franssens, werd in 2008 door Kevin opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een gepassioneerd team van vijf mensen. Bij ons kan je terecht voor alle boomwerken, tuinonderhoud en tuinaanleg in West- en Oost-Vlaanderen. Omdat we veiligheid & levenslang leren hoog in het vaandel dragen, volgen Kevin (in het midden op de foto) en z’n 3 arbeiders, Yannick, Kristof & Frederic (respectievelijk van links naar rechts op de foto) jaar in, jaar uit de nodige opleidingen. Daarnaast hebben we een toegewijde bediende, Lauren, in dienst die verantwoordelijk is voor diverse kantoortaken.

Recentelijk hebben we ons onze eigen lijn ontwikkeld van zelfgemaakte FK Products. We bieden groenproducten aan, vervaardigd uit cortenstaal en hout. Elk product kan volledig op maat worden gemaakt, zodat het aan al uw wensen voldoet. Daarnaast verhuren we ook tuinmachines en tuinmateriaal met FK Renting. Neem gerust een kijkje bij onze partners. 

Bent u op zoek naar een boomverzorger of tuinaannemer in regio West- en Oost-Vlaanderen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u boom- en/of tuinwerken in het vooruitzicht hebt. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u een betrouwbare en hoogwaardige service te bieden.

Boomverzorging is onze passie!

Bij FK Projects hebben wij een grote passie voor boomverzorging, vandaar was de oorspronkelijke naam boomverzorging Franssens. Onze specialiteit ligt in het verzorgen van bomen via klimtechnieken. Het klimmen zelf geeft ons een kick. Maar ook de robuustheid en schoonheid van grote, oude bomen dwingt respect af voor de kracht van de natuur.

Daarnaast zijn bomen niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook onmisbaar voor onze planeet. Als longen van onze aarde voorzien zij ons van zuurstof en nemen zij schadelijke stoffen op. Zo kan één oude beuk met een bladoppervlak van 1.500 m² in de jaarlijkse zuurstofbehoefte van tien mensen voorzien. Bovendien neemt hij in de maanden dat hij in blad staat 2,83 m³ fijn stof op. Bomen zijn ook het ideale thuis voor allerhande dieren. Het is prachtig om in je eigen tuin vogels te spotten of een eekhoorntje te zien spelen in de takken.

Boomwerken; bomen vellen of rooien d.m.v. klimtechnieken

Wij zijn ons bewust van de meerwaarde die bomen bieden aan hun omgeving. Maar we weten ook dat ze onderhoud vergen om ongemakken te voorkomen of te verhelpen. De bomen en planten in uw tuin zorgen voor een prachtig licht- en schaduwspel. Daarnaast bieden ze de perfecte plek om gezellig te vertoeven. Wij helpen u graag om uw tuin zo aangenaam mogelijk te maken!

Of u nu een vraag heeft of een probleem ondervindt, wij bieden u altijd de gepaste oplossing. Onze experts zijn ervaren en gespecialiseerd in verschillende aspecten van boomverzorging, van snoeien en vellen tot het behandelen van zieke bomen. Bij FK Projects bent u in goede handen!